Ilmainen BabyBox

En ollut tällaisesta aikaisemmin kuullutkaan, kunnes joku vinkkasi Facebook-ryhmässä ja tartuin heti tilaisuuteen! Lastentarvike-liike tarjoaa siis ilmaiseksi kaikille tuleville vanhemmille pienen laatikon, BabyBoxin, joka sisältää vaihtelevasti jotain pientä vauvatarviketta. Osoitteessa babybox.fi täytetään omat tiedot ja lähetetään ne eteenpäin sitoutumatta mihinkään. Tämän jälkeen saa sähköpostiinsa koodin, jolla voi noutaa mistä tahansa Lastentarvike-myymälästä oman täysin ilmaisen BabyBoxin.

Mulla oli oma boxini hallussa jo tunti sen jälkeen kun sain siitä kuulla. Heti koodin saatuani, lähdin ajelemaan Tamperetta kohti ja hain tuon mystisen laatikon. Vähän olin etukäteen lueskellut, mitä muiden laatikot ovat sisältäneet, mutta yhteenkään täysin samanlaiseen sisältöön en törmännyt. Innolla odotin, että pääsen avaamaan pakettini. Hyödynsin tämän reissun hankkien samalla siskon pojalle synttärilahjan, joten pelkän laatikon takia en yhteensä sataa kilometriä ajanut...

Heti kotiin päästyäni, aloin käymään paketin sisältöä läpi.
Tästä mun laatikosta löytyi:
★ Sukat vauvalle
★ Vauvan syntymä -opaskirja
★ 3kpl Pampersin vaippoja
★ 1paketti Pampers puhdistusliinoja
★ 1 paketti Natusan puhistusliinoja
★ Viaplay 2kk ilmaiseksi
★ Natusan saippuaa
★ Ceridal voidetta näytepakkaus
★ Ceridalin Lipogeeliä
★ Neutral pyykinpesuainetta näytepakkaus
★ Liina, jota voi käyttää oman mielen mukaan mihin haluaa
★ Paljon erilaisia esitteitä

Eivätköhän nuo ihan käyttöön tule, paitsi esitteet taitavat kyllä mennä vilkaisun jälkeen roskiin. Viaplay mulla on jo ennestään, mutta kyllä aina pari maksuvapaata kuukautta kelpaa! Vauvan syntymä -opaskirjaa olenkin jo jonkin verran lueskellut. Itse olen ainakin kovin iloinen tästä ilmaispaketista ja suosittelen kaikkia lasta odottavia omansa hakemaan. Pakkauksen sisältö tosiaan voi vaihdella. Muista laatikoista on saattanut löytyä esimerkiksi tutti, tuttipullo tai body.

Laitoin BabyBox -laatikon ja yhden Pampersin paketeista heti uusiokäyttöön. Laatikosta tuli pienellä tuunauksella oiva synttärilahjapaketti aiemmin mainitsemalleni siskon pojalle ja Pampersin laatikosta sai hyvän pohjan synttärikortille. Ei tarvittu muuta kuin yksi Volvon rekkalehti, sakset ja teippiä. Korttiin käytin vähän kontaktimuoviakin ja kuulakärkikynää. Omasta mielestäni tuli ainakin hieno paketti 3v. pojalle!


2 kommenttia

  1. Oi tämä oli hyvä tieto, täytynee käyttää itsekin hyödyksi tämmöinen. Ja tosi kivasti käytit uudelleen synttärisankarille tuon pakkauksen, on varmasti iloinen sen saadessaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä kannattaa! :) Toivottavasti myös paketin sisältö ilahduttaa synttärisankaria :D

      Poista

Muistathan, että julkaisen vain asialliset kommentit :)