Sisällön tuottajasta

Kaiken blogissa julkaistun materiaalin takana olen minä, Sanni, 21 vuotias maalaistyttö Ylä-Pirkanmaalta, Mänttä-Vilppulasta. Täällä olen asustellut melkein koko ikäni. Viisi vuotta olin maailmalla, mutta tiet johtivat takaisin pieneen tuppukylään, jossa yksikään asia ei jää salaisuudeksi. 
Ammatin olen itselleni hankkinut ja lähihoitaja olen. Työskentelen tällä hetkellä vuoropäivähoidossa pienten lasten parissa, aina kun sieltä soitto tai viesti tulee. Haaveilen kyllä jostain toisesta ammatista. Se voisi olla nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, luonto-ohjaaja tai vaikka opettaja. Toistaiseksi saavat opiskelut kuitenkin jäädä, sillä odotan maailmaan pientä uutta tulokasta, jonka määrä olisi syntyä ensi joulukuussa. Tarkempi laskettu aika on 7.12.2016, mutta saas nähdä, milloin tämä esikoiseni aikoo maailmaan ilmestyä.

Asun yksin ja odotan lasta yksin. Minusta tulee yksinhuoltaja ja toivon selviytyväni siitä hyvin. Apua saan vanhemmiltani ja sisaruksiltani ja he ovatkin hyvin tärkeitä ❤
Yksi eläin viihdyttää ja välillä myös rasittaa elämääni. Kasper-kissani on 2 vuotta vanha maatiainen, hyvin ihmisrakas ja kovin läheisyydenkipeä. Maukumaan se on opetellut vasta hiljattain ja kovasti se jutteleekin toisinaan. Kasperilla on ärsyttäviä tapoja. Se juo vessanpöntöstä ja varastaa pumpulipuikkoja. Jaloissa se pyörii niin, että teippiharjan kanssa saa olla koko ajan putsailemassa vaatteista karvoja. Silti se on söpöin ja rakkain kissa minulle ❤
Vapaa-ajalla katson Netflixiä, syön kaikkea hyvää ja joskus eksyn heittelemään frisbeegolfia, jossa olen äärettömän surkea. Intohimojani ovat musiikin kuuntelu, retkeily ja eläimet, varsinkin kotieläimet. Tykkään liikkua paljon luonnossa ja erityisesti saaristo on mieleistä aluetta. Meri, kalliot ja saariston kasvillisuus, siellä sielu lepää. Vastakohdaksi sille pidän myös Lapin maisemista, mutta siellä tulee käytyä harvemmin.

Blogissani käsittelen raskausaikaa yksinodottajan näkökulmasta ja haluan kertoa kaikesta mahdollisesta, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Kysymyksiin vastailen ilomielin, joten kysy pois jos jokin asia mietityttää! Jos on jotain, mistä haluaisit lukea enemmän, enkä ole siitä vielä kirjoitellut, ehdota aihetta minulle. Mielelläni toteutan toiveitanne. Ensikertalaisena en ole mikään expertti näissä vauvajutuissa, joten pääsette seuraamaan sivusta miten äidiksi kasvaminen ja vauvajuttujen opettelu minulta sujuu.
Olet lämpimästi tervetullut blogiini ❤

Ei kommentteja

Muistathan, että julkaisen vain asialliset kommentit :)